Post by ulmulsimansock on Mar 13, 2022 4:29:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
Tai tarsi zelda nuoroda į praeitį, bet kitokia ir trumpa, man tai patinka.
Tau nereikėjo. Bet tu tai padarei, padarei tai dėl mūsų visų! Ačiū! Ditto yra nuostabus nuotykis kiekvieną kartą, kai žaidžiate! Visada smagu. Žaidžiant konsolėje norėjosi mobiliojo ver. Ir štai haha veikia lygiai taip pat! Vienintelis mano trūkumas yra valdikliai, jei jie buvo šiek tiek pritaikyti, kad galėtume pulti palietę ekraną, dėti ritinėlio ir elemento mygtukus ant ekrano atskirai ir turėti galimybę keisti kiekvieno mygtuko dydį, o ne sumaišyti kampe, kitu atveju. puikus!
Puikus zelda tipo žaidimas!Šie žmonės, turintys vėluojančių problemų, jums reikia įsigyti geresnį telefoną! Aš naudoju tai galaxy s8 ir neturiu jokių problemų!!
Vis dar reikia šiek tiek patobulinti valdymo jautrumą ir tikslumą. Ir nėra debesų taupymo. Praėjo metai, o atnaujinimo nėra.
Nuostabus žaidimas. Ką tik pradėjau žaisti ir užkabinau. Nuostabi muzika ir grafika. Tikrai perlas, ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą.
Puiku
The Swords of Ditto Adventure yzna
Labai patinka žaidimas, turėtumėte įdėti daugiau turinio
Kol kas viskas gerai, atrodo, kad vis dar naudoju mokymo režimą, dar vienas požemis ir galutinis bosas. Vienintelis dalykas, kurio trūksta, yra kontrolės skyrius. TIKRAI nepatogu judėti naudojant ekrano valdiklį, reikia kuo greičiau sutvarkyti. REDAGUOTI: Taigi aš įveikiau bosą įprastu režimu, o žaidimas nerodo jokių kelių žaidėjų režimo parinkčių, gerai žinoti. DAUGIAU REDAGUOTI: pakeitus mano apžvalgą iš 4 į 3, nėra galimybės išsaugoti debesyje. Turėjome tai pamatyti.
Žaidimas yra nuostabus, bet aš praradau savo pažangą 2 kartus ir nenoriu vėl pradėti nuo pradžios, tai bjauru
Mėgstu žaidimą, bet trūksta debesies išsaugojimo
Atrodo geras žaidimas, bet jis akimirksniu sugenda mano Note 20 ultra, todėl manau, kad niekada nesužinosiu. Prašė grąžinti pinigus praėjus mažiau nei 10 minučių po pirkimo ir buvo atmestas. Taip, 1 žvaigždutė
Mėgstu žaidimą ir meną Stilius, bet... Problema, kai veikėjas nuolat bėga tam tikra kryptimi. Tai neįvyksta, kai kertate ekranus arba grįžtate iš meniu. Tačiau tą akimirką, kai pradedamas judėjimas, veikėjo koanstantas juda; aukštyn kairėn aukštyn arba aukštyn dešinėn. Tarsi paspaustas ta kryptimi, kuri neatleidžiama.
Vieną kartą, kai pakeičiau vietą, žaidimas užsidaro savaime, o kai vėl paleidžiu žaidimą, mano 30 valandų pažanga nebelieka, o išsaugojimų nebėra. Nėra internetinio išsaugojimo, išsaugojimo debesyje arba net neprisijungiama prie „Google Play“, todėl nėra galimybės sukurti atsarginės savo žaidimo atsarginės kopijos.
Važiuoja geriau nei įsivaizdavau. Naudojant „Razer 2“ telefoną su „Razer Junglecat“ žaidimų pulteliu, jis jaučiasi kaip jungiklio versijoje. Puikus uostas. Laukiame daugiau Devolver žaidimų, kurie bus pristatyti į Switch / Android!
Tai geras žaidimas, bet jo jėga visada uždaryta mano telefone, kodėl?
Atsilieka taip blogai. Važiuoja tikrai lėtai. Sumokėjo irgi tiek
dingo mano išsaugoti duomenys
Įvertinimas 1 žvaigždute, paspaudžiu mygtuką tęsti istoriją ir nieko neįvyksta. Ištaisykite šią klaidą, tikrai mėgaukitės šiuo žaidimu, kol ši klaida nepasirodys.
Gražus žaidimas. Nejaučiau savo telefono valdiklių. Gausiu už keitimą
Mums reikia daugiau tokių žaidimų. Štai koks yra tikras žaidimas. Jokių nesąžiningų IAP. Tik viena kaina už visą patirtį. Jis neveikė mano 3 metų senumo telefone, bet dabar turiu geresnį telefoną ir jis veikia dabar. Tikiuosi, kad bus daugiau tokių žaidimų. Atminkite, kad „Google“ nekenčiame IAP, ypač kai jie kainuoja iki 80 USD už prekę.
Aktualus klaidų taisymas naudojant vairasvirtę. Es buen juego pero solo falta que pulan esos detalles...
Negaliu praeiti pro pagrindinį ekraną. Žaidimas sugenda kiekvieną kartą. Tikiuosi, kad tai bus ištaisyta... Aš norėčiau žaisti šį žaidimą.
Kaip ir kiti, valdiklio atvaizdavimas yra problemiškas. Aš naudoju „Xbox Elite Series 2“, o kardo ir žemėlapio mygtukai yra visiškai tokie patys. Aš negaliu naudoti kardo. Žaidime nėra galimybės redaguoti mygtukų atvaizdavimo, todėl nieko negaliu padaryti.
tikiuosi, kad vairasvirtės skalė bus nuolatinė arba pastovi apatinėje kairėje, nes ją sunku naudoti vaikui.
Gera programėlė
Puikus žaidimas aplinkui... 🔥🔥🔥
Norėčiau, kad būčiau neiššvaistęs pinigų. Neįdiegs. „Android 10“ turiu pixel 2xl. Susisiekiau su „Devolver Digital“ dėl palaikymo, bet negavau atsakymo. Atnaujinsiu, jei bus ištaisyta, bet nesulaikau kvapo.
Žaidimas ir toliau stringa. Draugai leido man tai išbandyti ir atrodo, kad tai tikrai smagu, bet aš net negaliu aplenkti logotipų. Jis tiesiog nepatogiam laikui persijungia į juodą ekraną ir tada užsidaro.Jei būtų koks nors būdas tai pataisyti arba naujinys, kuris ją pataisytų, mielai tai paimčiau dar kartą, bet kol kas jo negalima žaisti
Sveiki! Kodėl mano kishi neveikia? Ar ši „Android“ versija nepalaiko valdiklio?
Nežinau, kodėl kiti žmonės turi problemų su žaidimu, bet mano telefone (Galaxy M51) jis veikia puikiai! Manau, kad žaidimą tiesiog reikia atnaujinti ir viskas bus gerai visiems.Bet kokiu atveju, žaidimas vertas kiekvieno išleisto cento!❤😎
The Swords of Ditto Macera Oyunları eqf
Viskas klostėsi gerai, kol žaidimas sudužo ir visi duomenys buvo ištrinti %(((
kawaii..myliu tai, tq.
geras atnaujinimas
Naudojant Samsung 10e, jis veikia itin sklandžiai. Atrodo, negaliu sustabdyti žaidimo. Kova yra pati smagiausia.
Atrodo, kad neveikia lg stylo 6, grąžinkite man pinigus?
Per trumpą laiką tai buvo geras žaidimas. Sakyčiau daugiau, jei galėčiau žaisti daugiau. Dabar žaidimas sugenda kiekvieną kartą, kai jį atidarau, ir tai nuvilia. Šis žaidimas nėra nemokamas, todėl tai, kad aš moku ir negaliu jo žaisti, liūdina
Geras žaidimas, bet fiksuota kairioji analoginė lazda būtų gerai. Judėjimas jaučiasi keistai. Kai vos pajudinu nykštį žemyn, mano veikėjas pradeda daryti, nors aš braukiau aukštyn, kad judėtų. Būtų geriau su fiksuota analogine lazdele arba jei judesys būtų susijęs su pradine bakstelėjimo vieta, o ne tik judindami pirštą aukštyn, žemyn, kairėn arba dešinėn. Bet vis tiek geras žaidimas.
Žaidimas yra visiškai smagus, kaip Zelda, su nesąžiningo žanro žaidimu. Visiškai galima žaisti su „Bluetooth“ valdikliu arba be jo, bet taip, aš tikiuosi, kad jie atnaujins problemą ir pagerins žaidimo valdiklius (jutikliniai valdikliai).
What The Hen: 1on1 summoner game Strateške igre oww
Reikia tik šiek tiek pataisyti ir optimizuoti
Žaidimas žaidžia puikiai. Nežinau, kodėl žmonės skundžiasi. Turite jį jungikliu ir asmeniniu kompiuteriu ir veikia taip pat gerai. Puikus darbas!!!
Šis žaidimas yra toks nuostabus. Nustebau, kad tai mobilusis žaidimas, galėjo veikti šiek tiek sklandžiau, bet tai tik mano įrenginys, o garso takelis toks mmmmmmwaaah (šefo bučinys) iš Jamaikos.
Kai atidarau programą, ji kurį laiką užges, tada pasidaro juoda ir programa uždaroma. Aš sumokėjau už jį, pinigai už jį negrąžinami, aš naudoju xiaomi redmi note 5, pataisykite pinigus, todėl prašau
Jis labai sustingsta, žaidimo valdymas yra eskizinis – atrodo gera idėja, tik ne iki galo išvystyta. Grąžinau pinigus po 10 minučių.
Gana žavus, nesąžiningas arpg.